Βιβλία: Κυνηγοί Κεφαλών – (Jo Nesbo)

Αγαπητοί φίλοι/φίλες,
Το βιβλίο θρίλερ του Jo Nesbo που έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο με τίτλο “Κυνηγοί Κεφαλών”, κυκλοφορεί σύντομα και στα ελληνικά (έχει ανακοινωθεί για τις 6 Ιουνίου 2012)! Την ταινία σκηνοθετεί ο Νορβηγός σκηνοθέτης Μόρτεν Τίλντουμ ενώ την παραγωγή της έχει αναλάβει η εταιρεία Yellow Bird Productions, υπεύθυνη και για την παραγωγή των ταινιών της τριλογίας Millenium του Στιγκ Λάρσον. Η ταινία θα προβληθεί και στις ελληνικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2012 από την Odeon.

Παρά το ότι υπολείπεται σε ύψος, ο Ρότζερ μοιάζει να τα έχει όλα: είναι ο πιο επιτυχημένος κυνηγός επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και ζει σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Για να κρατήσει όμως την ισορροπία στα οικονομικά του, εξασκεί και ένα δεύτερο επάγγελμα, αυτό του ληστή πανάκριβων έργων τέχνης. Μια μέρα, του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία μεγάλη δουλειά, αυτή που θα τον γλιτώσει από όλα τα χρέη. Μέσα από ανεξήγητες καταστάσεις ωστόσο, θα μετατραπεί από κυνηγός σε θήραμα και θα χρειαστεί να παλέψει για τη ζωή του. Ένα τουρ ντε φορς δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα, το οποίο βαδίζει στα χνάρια της τριλογίας “Millenium”.

Δείτε το trailer της κινηματογραφικής ταινίας στο:

http://www.perizitito.gr/product.php?productid= 211014&watch_youtube=show

Και για σας που δεν έχετε ακόμη διαβάσει κάποιο από τα βιβλία του Jo Nesbo, σας παρουσιάζουμε όλα τα βιβλία του που έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί στα ελληνικά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s