Ο χιονάνθρωπος – Jo Nesbo

Το έβδομο βιβλίο της σειράς Χάρι Χόλε του Jo Nesbo με τίτλο “Ο Χιονάνθρωπος”, κυκλοφορεί σύντομα και στα ελληνικά (έχει ανακοινωθεί για τις 24 Σεπτεμβρίου 2012)! Το βιβλίο θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον Μάρτιν Σκορσέζε.

Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι

Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του.

Και τότε θα ξανακάνει την εμφάνισή του.

Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό μαμάδων και συζύγων που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

Ότα το χιόνι λιώσει
Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.

Θα αποκαλυφθεί άλλο ένα θύμα.

Δείτε το αμερικάνικο video/book trailer που βραβεύτηκε από το κοινό ως το καλύτερο βίντεο βιβλίου για το 2010, και ένα video με τον Jo Nesbo να μιλάει για τον “Χιονάθρωπο” παρακάτω:

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=217246&watch_youtube=show

http://www.youtube.com/v/TA6amY0WPZs

Και για σας που δεν έχετε ακόμη διαβάσει κάποιο από τα βιβλία του Jo Nesbo, σας παρουσιάζουμε όλα τα βιβλία του που έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί στα ελληνικά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s