Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2013 – Γιάννης Σερβετάς

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Αγαπητοί φίλοι/φίλες,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μόλις κυκλοφόρησε το ημερολόγιο-ανεκδοτολόγιο του αγαπημένου Γιάννη Σερβετά. Το βιβλίο με τίτλο «Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2013» είναι διαθέσιμο τώρα για παραγγελία στο PERIZITITO.

[…] Το 2013 πλησιάζει απειλητικά και αυτό δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο από την πένα του Γιάννη Σερβετά. Το ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο του για άλλη μια χρονιά θα συντροφεύει τις ημέρες μας, χαρίζοντας στιγμές άφθονου γέλιου, υπενθυμίζοντας τις ονομαστικές εορτές, κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις & πολλά ακόμη. Φέτος θα ανακαλύψουμε μια διαφορετική όψη των γραμματοσήμων. Χρήσιμο και απαραίτητο για όσους αναγνώστες το επέλεξαν στο παρελθόν & ενδιαφέρουσα επιλογή για όλους τους υπόλοιπους, συγκεντρώνει στις σελίδες του όλες τις στιγμές του έτους, τις καλές & τις άσχημες, τις εύκολες & τις δύσκολες, τη ζωή μας, όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ελπίζω και φέτος να ευχαριστηθείτε το Ημερολόγιο διαβάζοντάς το, όπως το ευχαριστήθηκα και εγώ γράφοντάς το. Πέρσι ευχήθηκα να “πετάξουμε” από το λεξιλόγιό μας τη λέξη “κρίση” και να χαρούμε τη χρονιά. Τη χρονιά τη χαρήκαμε, αλλά δυστυχώς η κρίση μας κατσικώθηκε. Εύχομαι φέτος να απαλλαγούμε απ’ αυτήν. Να φύγει, να πάει αλλού. Α, και πού ‘στε… Καλέ, να γράφετε πότε πότε στο Ημερολόγιο. Να κολλάτε τα εισιτήρια από τα πλοία που πάτε διακοπές, να βάζετε τα λουλουδάκια που σας χαρίζουν, να γράφετε πικάντικες πληροφορίες, να έχετε να θυμάστε στο μέλλον. Ζωή είναι όλες οι μικρές στιγμές μας μαζεμένες. Ας είναι καλό και ευτυχισμένο το 2013, φιλαράκια μου.

Γιάννης Σερβετάς

Παραγγείλτε λοιπόν τώρα το βιβλίο από το PERIZITITO και θα το έχετε την επόμενη μέρα της παραγγελίας κατευθείαν στην πόρτα σας!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s