“Σκοτεινά και Έρημα Μέρη” – Carrie Ryan

Αγαπητοί φίλοι/φίλες,

Το 3ο βιβλίο που ολοκληρώνει τη συγκλονιστική bestseller σειρά βιβλίων “Δάσος με τα χέρια και τα δόντια” της Carrie Ryan με τίτλο “Σκοτεινά και Έρημα Μέρη”, μόλις κυκλοφόρησε και στα ελληνικά.

Διαβάστε το ηλεκτρονικό απόσπασμα του βιβλίου.

Είναι πολλά αυτά που θα ήθελε να ξεχάσει η Άννα: το ύφος στο πρόσωπο της αδελφής της όταν η Άννα την άφησε πίσω στο Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια, την πρώτη φορά που είδε την Ορδή να κατακλύζει τη Σκοτεινή Πόλη, τον πόνο από το αγκαθωτό συρματόπλεγμα που θα τη σημάδευε για όλη της τη ζωή. Όμως περισσότερο από όλα, η Άννα θα ήθελε να ξεχάσει το πρωινό που ο Ιλάιας την άφησε για τους Στρατολόγους.

Ο κόσμος της Άννας σταμάτησε εκείνη τη μέρα, και από τότε περιμένει τον Ιλάιας να επιστρέψει σπίτι. Κατά κάποιον τρόπο, χωρίς αυτόν, η ζωή δεν διαφέρει και πολύ από τη ζωή των νεκρών που περιφέρονται στην κατεστραμμένη πόλη γύρω της. Μέχρι που γνωρίζει τον Κάτσερ, και όλα αρχίζουν να ζωντανεύουν ξανά.

Όμως ο Κάτσερ έχει τα δικά του μυστικά. Σκοτεινές, τρομακτικές αλήθειες που τον συνδέουν με ένα παρελθόν που η Άννα επιθυμεί να ξεχάσει, και με ένα μέλλον υπερβολικά θανάσιμο για να το διανοηθεί. Και τώρα η Άννα πρέπει να αποφασίσει – μπορεί να συνεχίσει να ζει σε έναν κόσμο που έχει πνιγεί στο αίμα των ζωντανών; Ή είναι ο θάνατος η μόνη διαφυγή από την καταστροφή της Επιστροφής;

«Δεν θα σου κάνω κακό», μου απαντάει. Είναι πολύ κοντά μου, και κάνω μερικά βήματα πίσω, για να απομακρυνθώ. Είναι αδύνατο να δω οτιδήποτε εδώ κάτω, αφού το σκοτάδι είναι απόλυτο, αλλά οι άλλες μου αισθήσεις είναι οξυμένες. Τον μυρίζω, ξεχωρίζω την ξινή μυρωδιά του ιδρώτα του μαζί με ίχνη φόβου και αδρεναλίνης. Ακούω τον ήχο κάθε ανάσας του, τον τρόπο που κρατάει την αναπνοή του και εκπνέει αργά και παρατεταμένα.
Νιώθω τη ζεστασιά του κορμιού του.
«Ποιος είσαι;» ρωτάω ξανά, προσπαθώντας να ακουστώ σκληρή και ατρόμητη.
Μετακινείται και ακούω το θρόισμα του υφάσματος που τρίβεται στον τοίχο.
«Με λένε Κάτσερ».

Δείτε το video/book trailer του βιβλίου παρακάτω:


http://www.perizitito.gr/product.php?productid=220236&watch_youtube=show

Και για σας που δεν έχετε ακόμη διαβάσει τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς , σας τα παρουσιάζουμε:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s