Ουρανόπετρα – Γιάννης Καλπούζος

–>

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Αγαπητοί φίλοι/φίλες,

Το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο του αγαπημένου συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου με τίτλο “Ουρανόπετρα – Η δωδέκατη γενιά” κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

Προπαραγγείλτε σήμερα το βιβλίο από το PERIZITITO και αποκτήστε υπογεγγραμμένο από το συγγραφέα αντίτυπο του βιβλίου.

Ο αριθμός των υπογεγραμμένων αντιτύπων είναι περιορισμένος και η διάθεσή τους ισχύει μόνο για τις προπαραγγελίες που θα δοθούν έως τις 25/2/2013.

Διαβάστε το ηλεκτρονικό απόσπασμα από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου.

1571: Ο Γερόλεμος κόβει στα τέσσερα το φυλαχτό που του έσωσε τη ζωή, χαράζει σημάδια σε κάθε κομμάτι και τα μοιράζει στους τέσσερις γιους του. Αν ποτέ ενωθούν…

Δώδεκα γενιές αργότερα ένας απόγονός του πορεύεται με βάση τη θεωρία του: όπου πατώ είναι δικός μου δρόμος. Το βιβλίο περιδιαβαίνει σε Κύπρο, Αθήνα, Θεσσαλία, Ήπειρο και πάνω απ’ όλα στον συμπαντικό χάρτη της ψυχής, εξιστορώντας μέσα από την πολυεπίπεδη ματιά του συγγραφέα, την αναγνωστική ευφορία και τους ολοζώντανους χαρακτήρες, τη ζωή των αφανών που απάνω τους πατούμε.

Περιπέτειες, δυνατοί έρωτες, αναπάντεχες ανατροπές, άγνωστες εποχές, άγνωστη καθημερινότητα, η αιώνια πάλη του καλού και του κακού, το νόμιμο άδικο και το παράνομο δίκαιο, ο πατριωτισμός και τα συνθήματα, ολόιδιοι κατακτητές με διαφορετικά προσωπεία, ο ελληνισμός στις γεωγραφικές εσχατιές του, τα όνειρα και οι ελπίδες των προπατόρων μας, όλα γίνονται γέφυρα με το σήμερα θέτοντας, μεταξύ άλλων, το ερώτημα: Μήπως λησμονώντας το χθες αποκόβεσαι από τη ρίζα σου κι αντί για δεντρί είσαι κισσός που ψάχνει αλλού στηρίγματα;

Δείτε ένα video με μια συνέντευξη του συγγραφέα και παρουσίαση του πρώτου βιβλίου, παρακάτω:

Και για σας που δεν έχετε ακόμη διαβάσει κάποιο από τα βιβλία του Γιάννη Καλπούζου σας παρουσιάζουμε τα πιο γνωστά βιβλία του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s